Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Γκαρσία: "Στηρίξτε ΠΑΟΚ, ξεχάστε Κοντρέρας"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στέλνει το δικό του μήνυμα για τις αντιδράσεις που έχουν ήδη αρχίσει για την επιστροφή του Κοντρέρας στην Τούμπα. Τι λέει για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ, τον... πρώτο που πάντα κερδίζει με βοήθεια και το... μαχαίρι που νιώθει καρφωμένο πάνω του.

Πώς και πώς περιμένει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Γκαρσία. Γι' αυτό και υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε και έδειξε ότι το "σφίξιμο" που νιώθει στον τετρακέφαλό του δεν συνιστά κάτι σοβαρό.

Ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας του "Δικεφάλου" για δύο νίκες στα ντέρμπι που θα φέρουν τον "Δικέφαλο" σε τροχιά τίτλου.

Ο "Κανάριο" ανέλυσε τις σκέψεις του στο Sport24.gr. Μίλησε για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να πάει βήμα-βήμα και να σκέφτεται μόνο το κάθε επόμενο ματς, άφησε σαφείς αιχμές για την διαιτητική εύνοια του Ολυμπιακού, έστειλε μήνυμα στον κόσμο να μην ασχολείται με την επιστροφή Κοντρέρας στην Τούμπα και αναφέρθηκε με... απολαυστικό τρόπο στο διάστημα που έμεινε εκτός αγώνων.

Πάμπλο, θα πρέπει να ανακουφίστηκες από το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκες..."Είμαι χαρούμενος γιατί δεν φάνηκε τίποτα στη μαγνητική. Ήμουν ανήσυχος γι' αυτό που είχε γίνει. Ευτυχώς, είμαι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής και αυτό έχει σημασία".

Πώς βλέπεις την προσπάθεια του ΠΑΟΚ με την παρουσία νέων παικτών; "Είναι πολύ ωραίο, αισθάνομαι όμορφα που παίζουν νεαροί παίκτες. Και είμαι χαρούμενος που εμείς οι παλιοί βοηθάμε τους νεότερους"

Μπροστά σας έχετε δύο σημαντικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πώς τα αντιμετωπίζετε;"Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, το σημαντικότερο, όμως, είναι να κερδίζουμε".

Πέρσι κάποια στιγμή είχες δηλώσει ότι κουράστηκες από το.. σχεδόν που συνόδευε τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ για ένα τίτλο. Θα 'θελες τώρα να μιλήσεις για το στόχο του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο; "Πάντα προσπαθούσα να προχωρώ βήμα-βήμα. Στην ποδοσφαιρική καριέρα μου, σκεφτόμουν πάντα να προχωρώ Κυριακή-Κυριακή, να βλέπω κάθε ματς ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι η... άλλη ομάδα κερδίζει όλα τα παιχνίδια με λίγη βοήθεια. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε Κυριακή με Κυριακή και να δώσουμε το μάξιμουμ".

Αυτό σημαίνει πώς για να βγείτε πρώτοι πρέπει και εσείς να αποκτήσετε αυτή τη βοήθεια;"Είπα πώς η ομάδα που είναι πάντα πρώτη κερδίζει με λίγη βοήθεια. Αυτό εμείς δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, αλλά από Κυριακή σε Κυριακή να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας"

Μήπως τελικά σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το δεύτερο από τα δύο ντέρμπι που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ; "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το μετά, αλλά μόνο το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ δύσκολο".

Ο ΠΑΟΚ πέρσι κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε ένα γήπεδο που είχε κακή παράδοση. Θα παίξει αυτό το στοιχείο το ρόλο του;"Δεν πιστεύω στις παραδόσεις. Εμείς απλά πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε".

Είσαι ο συνδετικός κρίκος στις δύο τελευταίες ομάδες του ΠΑΟΚ. Σ' αυτή που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και ολοκλήρωσε τον κύκλο της με την αποχώρηση πολλών παικτών και στην τωρινή που διαθέτει πολλά νεαρά παιδιά. Ποια διαφορά εντοπίζεις; Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πλεονέκτημα του νέου ΠΑΟΚ; "Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, που έχουν το ταλέντο και μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτεροι. Κάποιοι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ και πήγαν στο εξωτερικό. Μακάρι και τα παιδιά αυτά να παίξουν, να εξελιχθούν και να πάνε κι αυτά στο εξωτερικό. Έχει καλούς νέους παίκτες ο ΠΑΟΚ και εμείς οφείλουμε να τους στηρίζουμε".

Υπάρχουν και ορισμένοι που έφυγαν και και γύρισαν όπως ο Κοντρέρας. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις μία ανάλογη κίνηση;"Έχω λίγο ακόμη χρόνο μπροστά μου στον ΠΑΟΚ. Όταν έρθει η ώρα να φύγω, θα φύγω".

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις μερίδας του κόσμου με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του Χιλιανού στην Τούμπα. Θα ήθελες να πεις κάτι σχετικά στον κόσμο; “Όσοι πάνε στο γήπεδο δεν πρέπει να σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο τον ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Παίκτες έρχονται και φεύγουν, ο κόσμος πρέπει να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε και να στηρίξει τον ΠΑΟΚ”.

Η χρονιά κυλά κάπως περίεργα για σένα, αφού έχεις χάσει μαζεμένα όσα παιχνίδια δεν είχες παίξει σε όλα τα προηγούμενα χρόνια σου στον ΠΑΟΚ..."Είναι δύσκολο για μένα. Όταν ήμουν 25 χρονών είχα ξανά τρεις συνεχόμενες θλάσεις. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τους τραυματισμούς... Υποφέρω όταν είμαι έξω και δεν παίζω. Είναι σα να έχω ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω μου. Πρέπει να προσαρμοστώ και όταν παίζω να δίνω το 100%. Θέλω να είμαι ήρεμος, με την οικογένειά μου. Στη ζωή υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα. Υπάρχει κόσμος που παλεύει κάθε μέρα. Το δικό μου θέμα είναι ένα... πετραδάκι στο δρόμο".


Μήπως τελικά κρατάς την ενέργεια για τα ντέρμπι;"Μακάρι όντως να κρατώ ενέργεια. Όρεξη υπάρχει, ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Πηγή:sport.24.gr




 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

It's in fact very complex in this full of activity life to listen news on TV, therefore I only use world wide web for that reason, and take the most up-to-date news.
Feel free to visit my homepage how to download movies